Lækker og veltilberedt mad til dine møder og konferencer

 Jeg tilbyder lækker og veltilberedt mad, der passer perfekt til dine erhvervsmæssige behov. Vi hjælper med mødeforplejningen til dine frokostmøder, konferencer eller andre begivenheder.Vores professionelle kokke tilbereder alt fra sunde salater og sandwiches til middagsretter og desserter. Vi tilbyder også en række vegetariske og veganske alternativer. Alt maden er tilberedt med sæsonens friske råvarer, og vi tager altid hensyn til eventuelle allergier og diætbehov.

Vores erfarne team sørger for, at alt er klar til din begivenhed, så du kan fokusere på dine gæster og forretningen.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores cateringtjenester til erhverv og få et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at hjælpe med at gøre dit næste erhvervsevent til en succes!

Det økologiske spisemærke – Guld

Jeg har et kæmpestort fokus på bæredygtighed og økologi, og har den store ære at have opnået det økologiske spisemærke i Guld! Mærket er en garanti for, at vi anvender økologiske råvarer, der er produceret efter alle kunstens regler! 

Dette sikrer at maden er dyrket på en bæredygtig måde, og at der er taget hensyn til miljøet og dyrevelfærden. 

Lokale samarbejdspartnere 

Jeg samarbejder blandt andet med:
Høkildegård Landhandel
Fyens Økologi
Økomølleriet Kragegården
Økologisk Vinimport
Strynø Frugthave
Østervang Økologiske Landbrug
Skarø Is
Ørbæk Bryggeri
Leanders (Tidl. Brødkompagniet)
Plant2plast
og

Gundestrup Mejeri 

 

Min garanti til dig

Z

Lokalt & økologisk

Sydfyn er et slaraffenland af lokale økologiske frugt- og grøntsagsavlere, bæredygtige kvægholdere og mikrobryggerier. Derfor tager jeg altid udgangspunkt i økologiske råvarer fra de lokale producenter her i området, når jeg sammensætter mine menuer. Jeg får mel, gryn og kerner fra Økomølleriet, frugt, grønt og æg fra Fyens Økologi , olivenolier, eddiker og vine fra Økologisk Vinimport, krydderier fra Mandala Organic og oste fra Gundestrup Mejeri.

Z

Jeg er vokset op ude på landet i et hjem hvor der blev gjort meget ud af madlavning og måltidskultur. Jeg har lært at det lønner sig at pleje sin køkkenhave, lade dejen hæve i fred og lade kødet langtidsstege. Det tager tid at lave god mad fra bunden. Men det er besværet og ventetiden værd. De værdier er blevet en del af mig og den måde jeg går i køkkenet på.

Z

En kok i køkkenet

Hos Mias Ø er kokken inkluderet i prisen. Det betyder at jeg er med i køkkenet og anretter maden uanset om det er buffet, tallerkenanretning eller Family Style servering på store fade ved bordene. Jeg præsenterer menuen for jeres gæster før I spiser og fortæller lidt om maden og de lokale råvarer jeg har brugt.

Mange gæster kan godt lide at høre lidt mere om hvad de skal sætte tænderne i. Fx at Camilla og Martha fra Alene i Vildmarken driver Fyens Økologi, som leverer størstedelen af de grøntsager som jeg anvender i køkkenet. At Lises lam på Høkildegård græsser frit langs Syltemae Ådal og at den økologiske rygeost er fremstillet med fuldfed økologisk komælk af Jørn Hoff, som har ejet Gundestrup Mejeri siden 2007. Han siger selv at hans rygeost er verdens bedste og jeg kan kun give ham fuldstændig ret 😉

Se de spændende menuer