Lune surdejsboller lige ud af ovnen.

Bagt med kun 3 ingredienser: vand, salt og mel og så en masse tålmodighed naturligvis ;-)

#surdejsbrød
#økomølleriet
#SmagenAfFyn
#goforlocal
#støtlokalt
#støtlokalt5700❤️
...

Her er menuen til et sommerbryllup med 130 kuverter, hvor jeg skal lave maden på Edelsminde Gods til september.

Jeg synes selv den er blevet rigtig vellykket ;-)

Brudeparret ønsker sig en uformel fest med alverdens småretter anrettet på madboder. Jeg tror vi får en fest både foran og bagved kulissen ;-D

Lakserillette på varmrøget laks fra Røgeri Hindsholm med brøndkarsesalat & friterede kapers.
*
Små fiskecanapéer og rygeostcreme fra Gundestrup Mejeri rørt med syrlige æbler & sommerurter.
*
Lynstegt sesamkylling med ingefær, lime & sort sesam.
*
Røget lam fra Høkildegård med tykmælkscreme, syltet fennikel & dild.
*
Rosastegt kalv garneret med ristet nøddegremolata & solsikkespirer.
*
Grillet sommerkål fra Fyens Økologi med kantareller, bælgærter & høvlet parmesan.
*
Urtesalat med syltede fynske rabarber, kørvel & gedeost. *
Pommes Anna med brunet smør & frisk timian.
*
Cremet ærtepuré med poppede græskarkerner & sommerurter.
*
Krydret fetacreme med bagte peberfrugter, chili & røget paprika.
*
Hertil langtidshævet surdejsbrød fra Brødkompaniet.

DET SØDE
Fynske blommer bagt med hvid chokolade & havreknas.
*
Små marcipankager med kirsebær & karamelliserede mandler.
*
Vanilje pannacotta med hindbær, lime & mynte.
...

I aften skal jeg lave ingefær cocktails på cava, sherry, lime og ingefærsirup.

Derfor har jeg lige kogt en sirup ind med frisk ingefær, citron og rørsukker. Nemt og utrolig lækkert touch til en cocktail.

😛
...

Hjemmelavede burgere med friskbagte surdejsboller in the making... 😜

#gåaldrignedpåsurdej
...

Små friskbagte kirsebærkager med kanel og mandler til privat selskab i Øster skerninge i aften 🍒 ...

Sprøde kartoffeltærter med rosmarin og grillet gedeost er blevet lidt af en klassiker til mine selskaber.

De er lækre på en frokostbuffet eller som tilbehør til grillet fisk og kød.

#fyensøkologi
#økomølleriet
#SmagenAfFyn
#goforlocal
#støt5700
...

Bagt kuller med mozzarella og frisk oregano i en intens italiensk tomatsauce med kapers og sorte oliven 😋

#skagenfood
...

Fastelavnsboller 💕 ...

Det dejligste saftigste pulled pork af nakkefilet fra Høkildegård er nu klar til wraps i morgen. Tak for det Lise 🙂

Kødet er vendt i en rub af paprika, spidskommen, chili og farin og langtidsstegt i 10 timer. Mums!

#høkildegårdfrilandsgris
#egenseforsamlingshus
#valentines2021
#kreativmad
#økologiskmad
...

Luksus smørrebrød til weekenden 😛

Rullepølse med grov sennep toppet med grønkålschips, persillemayo, råsyltede æbler og bacon crumble.

#frilandsgris
#smagenaffyn
#goforlocal
#smørrebrød
#økologi
#madudafhusetfyn
#gourmet
#støtlokalt
#støtlokalt5700❤️
#støtlokalebutikker
...

Æblekage med marcipan, mandler og pinjekerner 😋 ...

Sne og slud og hjemmeskole skriger jo på pandekager 😊

De her er bagt med hvidtøl og kardemomme og dryppet med en citronkaramel sauce. Ikke sidste gang jeg laver den....

#søndagmidtpåugen
...

Mias Ø tilbyder en dejlig Valentins Tapas Menu den 14. februar ♥️

Bestil i shoppen og afhent uden for Egense Forsamlingshus.

www.miaso.dk
...