I efterårsferien var jeg på inspirationsbesøg hos Thomas Pasfall i Odense og jeg er svært begejstret 😊

Smuk, enkel og meget smagfuld mad. Her er det kalvemørbrad med unghanefars, Karl Johan, selleripuré, kalvesky & brombær. Efterår på tallerkenen 😊 (5/6)

#thomaspasfall #goforlocal #smagenaffyn #danskkalv #unghane #brombær

www.miaso.dk
...

I efterårsferien var jeg på inspirationsbesøg hos Thomas Pasfall i Odense og jeg er svært begejstret 😉

Smuk, enkel og meget smagfuld mad.

Her Pasfalls udgave af "fish and chips" med sprød torsk, kartoffel confit og brunet smør. Ægte comfort food 😉 (4/6)

#restaurantpasfall #goforlocal #smagenaffyn #fishandchips #comfortfood #brunetsmør

www.miaso.dk
...

I efterårsferien var jeg på inspirationsbesøg hos Thomas Pasfall i Odense og jeg er svært begejstret 😊

Smuk, enkel og meget smagfuld mad. Her torskesoufflé med spinatcreme, syltet tomat, urteolie & fiskereduktion. Så lækkert! (3/6)

#thomaspasfall #goforlocal #smagenaffyn #soufflé #friskfisk #torsk #reduktion

www.miaso.dk
...

I efterårsferien var jeg på inspirationsbesøg hos Thomas Pasfall i Odense og jeg er svært begejstret 😊

Smuk, enkel og meget smagfuld mad. Her er det hapsere med sprøde kartoffelchips, andeterrine, hummerchips og hummermayo. Totalt blæret 😊 (2/6)

#thomaspasfall #goforlocal #smagenaffyn #hapser #hummer #terrine

www.miaso.dk
...

I efterårsferien var jeg på inspirationsbesøg hos Thomas Pasfall i Odense og jeg er svært begejstret 😊

Smuk, enkel og meget smagfuld mad. Her østers naturel med brændt citron. (1/6)

#thomaspasfall #goforlocal #smagenaffyn #østersnaturel

www.miaso.dk
...

Denne her pære/vaniljesirup får den flotteste ravfarve og har en dejlig intens smag af... ja pærer! Hemmeligheden er reducér, reducér og reducér 😀 Den består af Clara Friis pærer, rørsukker, æblecidereddike & vanilje og kan bruges over salater, desserter, yoghurt, grød, smoothie med mere. www.miasø.dk ...

Blåbær cheesecake og sort kaffe. Ja tak ☕️ God søndag 😊 www.miaso.dk ...

De smukke hokkaido græskar er perfekte i både supper, puréer, salater og kager. Min svendeprøve lå i efteråret og den dag lavede jeg hokkaido puré kogt ind med appelsin. Lækker kombi 😋 Her i efterårsferien har jeg planer om at lave græskar muffins med flødeost creme toppet med poppede græskarkerner som er vendt med honning 🎃 www.miaso.dk ...

Efterårssalat med marineret grønkål, granatæble vinaigrette & honningristede mandler. Fredagsslik for tarmene 😉 #kålpågaflen #kålimaven #fredagsslik #lokalegrøntsager www.miaso.dk/ommig ...

Det her vejr kalder jo på tapas og hvidvin på terrassen 😎 Her kålruller med laks/dildcreme og thai inspireret skalddyrssuppe med chili og kokos👌 www.miaso.dk ...

Figner er en sund og lækker sensommerfrugt som kan anvendes på utallige måder. Jeg vil prøve en helt klassisk råsyltning med hvid rom som smager himmelsk sammen med god vaniljeis. Resten skal karamelliseres i ovnen med rørsukker og bruges i salater og som et sødt indslag sammen med vildt. #figner #eksotiskfrugt #hvidrom #efterårsmad www.miaso.dk/galleri ...

Efterår i haven og i maven👌 #brombær #pærer #økologisk #goforlocalfood #smagenaffyn www.miaso.dk/menuer ...

Røde Aroma sommeræbler fra Fyens Økologi. Jeg bruger dem flittigt i min rygeostcreme og torsketatar og i mine desserter. Masser af sødme, syre og sprødhed i én bid. Haps 😊 #fyensøkologi www.miaso.dk ...

Vand, salt og godt mel. Og masser af tålmodighed 😃 #økomølleriet #surdejsbrød #surdejsnørd #økologisk #lokaleråvarer #smagenaffyn #detgodehåndværk #madudafhusetsydfyn #madudafhuset #sydfyn www.miaso.dk/menuer ...

Brombærtærten fra i går er nu kommet i selskab med citruscreme, boghvedegranola, pærersirup og en virkelig dygtig fotograf... ikke mindst👌 #bundgaardfotografi #pjatholt #goforlocal #naboensbrombær ...

Tak til Inge for denne her guldkommentar, som totalt redder min dag ;-D

“Det var en fornøjelse at samarbejde med dig. Jeg bliver nødt til at fortælle dig, at vi har modtaget mange mails med tak for sidst. Men alle nævner din mad, som en magisk, eller fantastisk oplevelse”. (Inge Hanning)

www.miaso.dk/kunderne-siger
...

Dagens regn og -ruskeret er langtidssimret kalvefrikassé. Spidsbryst, blandede beder, majroer, frisk timian og en gavmild mængde smør. Helt sikkert 😋 www.miaso.dk ...

Stadig i suppehumør.... her cremet græskar purésuppe med urteolie, bacon crumble, purløgscreme, salte skorzonechips & smørristet rugbrød 😋 www.miaso.dk/galleri ...

Det er uigenkaldeligt... efteråret ER over os.
Nu skal der spises græskar, svampe, rodfrugter og kål. Her intens rodfrugtsuppe på langtidsbagte rodfrugter, tomater, hønsefond og timian. #elskerefterår #naturensspisekammer #septembermad #rodfrugteriovnen #efterårsmad #rødbedesuppe #suppehimlen www.miaso.dk
...

Min Pære Belle Helene blev i aftes serveret sammen med denne her lækre pæremazarin. Skarø vaniljeis og naturligvis masser af chokolade ganache. #kagehimmelen #skarøis #mørkchokolade #egenseforsamlingshus #clarafriispærer ...

I morgen skal mit selskab i Egense Forsamlingshus forkæles med friskfanget torsk. Først skal de drysses med salt og sukker og en tur i fryseren og så skal de ned i en skøn tatar med æble, purløg & lime. Haps 🐟 #friskfisk #tatar #madudafhuset #økologi #goforlocal #smagenaffyn www.miaso.dk ...

Solmodne blommetomater fra Fyens Økologi i Ringe. De skal langtidsbages og vendes sammen med nye kartofler, smør, flagesalt og salvie 😛 #fyensøkologi #høkildegård #goforlocal #smagenaffyn www.miaso.dk/menuer ...

På denne fuldstændig vidunderlige sydfynske sensommerdag er æblesild og julesnaps nok ikke det første man tænker på... og dog! Man kan allerede nu bestille økologisk julefrokost med lokale lækkerier hos Mias Ø hvis man planlægger en Corona venlig julefrokost. www.miasø.dk/vare-kategori/julefrokost/ ...

Denne her røgede lammekølle fra Høkildegård er usædvanlig lækker og kan varmt anbefales til foret, tapas eller salat. På lørdag serverer jeg den til en brunch i Ulbølle Forsamlingshus. Det bliver godt ☘️ #ulbøllecity #høkildegård #goforlocal #smagenaffyn #økologisk #madudafhuset #sydfyn www.miaso.dk ...

Det her er min første havre galette. Den er smørbagt med havre fra Økomølleriet, rødbede, fetaost og karamelliserede rødløg og gavmildt drysset med rosmarin 😊 #høkildegård #økomølleriet #smagenaffyn #goforlocal www.miaso.dk ...

Suppe sæsonen er lige om hjørnet og man bør være beredt med kraftige fonder, fløde og smør 😄 Her spicy karrysuppe på hønsefond med kokosmælk, lime og masser af chili. www.miaso.dk ...

Næste weekend skal mine gæster have bagte blommer til dessert. De skal først langtidsbages til de får en intens smag og en karamelagtig konsistens. Så skal de ned i en dejlig syndig kage fra Anne au Chocolat med hvid chokolade og serveres sammen med vaniljecreme og havreknas 😋 #smagenaffyn #goforlocal #økologisk #madudafhuset #gourmetfood #dessert ...

I dag står jeg Lises køkken på Høkildegård i silende sensommer regn og bager blinis til en konfirmation i Fåborg. De skal have lune blinis på Ølandshvede med røget laks, dildcreme, radiser & fennikelsalat med de lækreste solsikkespirer fra Fyens Økologi👌#høkildegård #fyensøkologi #smagenaffyn #goforlocal #lokaltsamarbejde #sydfyn #madudafhuset #økologisk ...

Jeg hørte engang en kok sige at man bør respektere løgets dramatiske form når man snitter det 😁

Jeg elsker når mad er enkelt, smukt og smagfuldt og det er rødløgene fra Østervang Økologiske Landbrug.

De klæder min grill 👌
...

Regnvejrs grill?? Grillet sommerkål er et hit hjemme hos os. Især når det bliver dryppet med god olivenolie, krydderurter og høvlet parmesan ☘️

#kålpågaflen
#sommermad
#økologiskvinimport #østervangøkologisklandbrug
#smagenaffyn
#goforlocal
#lokaltsamarbejde
...

Grillede, syltede, bagte... Blommer er sagen lige nu ☘️ www.miaso.dk/menuer ...

Jeg trækker stikket de næste par dage og sætter kurs mod Ærø sammen med min familie. Måske kommer jeg hjem med uventede gastronomiske oplevelser fra Øhavet 🐠🐟🐬🐳 Hav en dejlig varm weekend ☀️ #sydfynskeøhav #ballenhavn #ærøskøbinghavn #lokalefisk ...