Mine kunder siger

“Tak for fantastisk mad. Du og din mad har fået så meget velfortjent ros og du får de varmeste anbefalinger fra os”. Therese Sønderskov. Bryllupsfest, Helnæs Mølle.

De fleste af mine kunder er her fra Fyn og de vælger at få mad ud af huset fra mig, fordi de selv har smagt min mad eller fordi de har hørt godt om mig og min mad fra andre på egnen. Her fortæller nogle af mine kunder om deres oplevelser med at få mad ud af huset fra Mias Ø. 

 

 

Mia har lavet de mest fantastiske retter til vores guldbryllup den 17.7.21.
Vores gæster – uden undtagelse – roser de mange lækre smagsoplevelser, og ikke mindst hele opsætningen. Samtidig er Mia med selv under middagen og præsenterer maden, jo, der er ikke overladet noget til tilfældigheder. Stor fornøjelse med Mias Ø. Stærkt vanedannende.

Mogens Henningsen

50-års fødselsdag

Mia lavede maden til min søns nonfirmationsfest, og jeg kan fortælle, at utroligt mange af gæsterne gav udtryk for, at maden var fantastisk veltillavet og smagfuld. Dagen efter var der da også kun ganske få rester tilbage (æv!). For mit eget vedkommende var maden blandt det absolut bedste, jeg har fået til sådan en familiefest. De allervarmeste anbefalinger herfra” 😊

Patrick Winther

Nonfirmation

“Det var en fornøjelse at samarbejde med dig. Jeg bliver nødt til at fortælle dig, at vi har modtaget mange mails med tak for sidst. Men alle nævner din mad, som en magisk, eller fantastisk oplevelse”.

Inge Haaning

Bryllupsfest

Varmeste anbefalinger til Mia og hendes team. Maden og service var i absolut top! Tusind tak for at gøre vores fødselsdag til noget helt specielt!!”

Line Aviaja Nielsen

30-års fødselsdag

Mias Ø stod for maden til vores bryllup den 5. juni 2021. Mia får den varmeste anbefaling herfra! Maden var simpelthen så lækker og spændende, bestående af friske sæsonvarer, og så smukt anrettet på små lerfade. Mia præsenterede hver enkelt ret, hvilket gjorde hele oplevelsen fuldendt. Tak tak tak!!!

Therese Sønderskov

Bryllupsfest

Mange tak for mad nytårs aften, det smagte simpelthen så fantastisk, vi var seriøst allesammen imponerede“.

Ria Lund

Nytårsmenu

“Jeg var så heldig at være til et bryllup for nylig, hvor Mia stod for maden. Samtlige retter var fantastiske og det hele blev rundet af med en overdådig pandekagelagkage. Ud over, at maden var forrygende, er Mia dejlig at arbejde sammen med så alle ønsker og behov bliver efterkommet”

Thomas Rasmussen

Bryllupsfest

“Mia kreerede den skønneste vegetar buffet til min 50 års fødselsdagsfest. Maden smagte fantastisk og var smukt anrettet. Hun lavede desuden en superlækker kagebuffet. Hun var under planlægning af menuen, fuld af gode ideer og lydhør for mine ideer. 
Hun kan stærkt anbefales”

Linda Damsted

50-års fødselsdag

“Af hjertet tak for den dejlige mad, du serverede og præsenterede ved vores bryllup den 21. august.

Vi havde en helt fantastisk dag!”.

Nanna og Malte Eriksen Spence

Bryllup

Fantastisk mad!!! Så lækker og velsmagende mad, både for øjne og mund, en sand fornøjelse. Mias Ø kan virkelig godt anbefales. Mia er, udover en dygtig kok, også utrolig sød og hjælpsom i forhold til bestilling, råd og vejledning. Maks antal stjerner herfra 🌟👌🤩🙌“.

Ditte Emilie

Barnedåb

“Mia lavede menuen til et skønt bryllup, hvor jeg var så heldig at være gæst; lakseroulader, lækker tag selv buffet og den vildeste lækre pandekagelagkage, som jeg har lyst til at spise tit!”

Mette Line Wøldike Kristensen

Bryllupsfest

Vi har fået mad fra Mias Ø ved flere fester bl.a. vores bryllup, og vi kan kun give de varmeste anbefalinger. Maden er simpelthen så velsmagende, og når det så oven i købet er økologisk og overvejende lokale produkter, jamen så føles det ligesom godt hele vejen rundt. Desuden er prisen er aldeles rimelig“.

Ria Lund

Bryllupsfest

“Vi har lige fået påskeplatte fra Mias Ø. Vi giver den 5 ud af 5 stjerner”

Jørgen Jørgsensen

Påskefrokost

“Jeg var så heldig at smage Mias 3- retters menu 👍 😊  Den smagte fantastisk og var super frisk og portionernes str. var helt perfekt 👍 😊
Kunne jeg give 5 stjerner, ville jeg give 6″
Hilsen Tommy

Tommy Petersen

18-års fødselsdag

Vidunderlig, altså virkelig, virkelig god mad. Opfindsomt og meget smukt sat op. En fryd for øjet og for ganen. Jeg anbefaler mad fra Mias Ø af hele mit hjerte (og maven)” 

Vina Hegermann

18-års fødselsdag

Rigtig lækker frisk mad som smagte alle vores gæster til vores barnedåb. Især en lækker cremet skaldyrssuppe med blåmuslinger var vores favorit 😍  Men alle 4 retter smagte super skønt og vi vil bestemt anbefale Mias mad til andre! Skønt at kunne få hjemmelavet, lokal mad samt friland.
Mange stjerner her fra.

Kathrine Andersen

Barnedåb

“Mia lavede en lækker 3-retters menu til vores sølvbryllup. Vi valgte Mia, fordi hun bruger friske, lokale råvarer. Desuden ønskede vi en menu uden ret meget kød. Her var Mia rigtig god til at komme med forslag til lækre, sunde, vegetariske retter. Det var rart, at Mia selv kom ud til os til festen, anrettede maden smukt og præsenterede den for gæsterne. Alt i alt kan vi varmt anbefale både Mias mad og koncept”

Lis Mikkelsen

Sølvbryllup

“Hun reddede vores store dag. Tusind tak for din ro, dit overskud og den lille ekstra ting. Vi havde rester af lammet, som blev brugt til en fantastisk biksemad.
Vil igen vælge Mias Ø, hvis vi skal have noget dejlig mad, tilberedt af lokale råvarer og… meget lækkert.” 😊

Susanne B. Drachmann

Bryllupsfest

Super lækker mad. En himmelsk oplevelse. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️“.

 

Kim Gottschalk-Hansen

Fødselsdag