Mine kunder siger

De fleste af mine kunder er her fra Sydfyn og de vælger mig, fordi de selv har smagt min mad eller fordi de har hørt godt om mig og min mad fra andre på egnen. Her fortæller nogle af mine kunder om deres oplevelser med at få mad fra mig. 

 

 

“Mia kreerede den skønneste vegetar buffet til min 50 års fødselsdagsfest. Maden smagte fantastisk og var smukt anrettet. Hun lavede desuden en superlækker kagebuffet. Hun var under planlægning af menuen, fuld af gode ideer og lydhør for mine ideer. 
Hun kan stærkt anbefales”

Linda Damsted

“MIAS Ø leverer meget smagfuld mad med saft og kraft og så får man en glimrende service. Kan varmt anbefales!”

Randi Dalgaard

“Dejlig mad. Specielt var jeg vild med de velkomponerede salater og det fantastiske brød – ja og så selvfølgelig en skøn gryderet. Et ekstra plus er at vide, at der er brugt gode økologiske råvarer. De varmeste anbefalinger”

Dorthe Rønnebech Wortmann

“Mia lavede menuen til et skønt bryllup, hvor jeg var så heldig at være gæst; lakseroulader, lækker tag selv buffet og den vildeste lækre pandekagelagkage, som jeg har lyst til at spise tit!”

Mette Line Wøldike Kristensen

“Mia laver fantastisk dejlig, spændende mad! Og altid med fokus på velvære og bæredygtighed”

Sanne Nørgaard Larsen

“MUMS! Virkelig dejlig mad”

Malene Thagaard

“Jeg var så heldig at være til et bryllup for nylig, hvor Mia stod for maden. Samtlige retter var fantastiske og det hele blev rundet af med en overdådig pandekagelagkage. Ud over, at maden var forrygende, er Mia dejlig at arbejde sammen med så alle ønsker og behov bliver efterkommet”

Thomas Rasmussen

Du kan skrive til mig her