Mine kunder siger

De fleste af mine kunder er her fra Fyn og de vælger at få mad ud af huset fra mig, fordi de selv har smagt min mad eller fordi de har hørt godt om mig og min mad fra andre på egnen. Her fortæller nogle af mine kunder om deres oplevelser med at få økologisk mad ud af huset fra Mias Ø. 

 

 

“Mia kreerede den skønneste vegetar buffet til min 50 års fødselsdagsfest. Maden smagte fantastisk og var smukt anrettet. Hun lavede desuden en superlækker kagebuffet. Hun var under planlægning af menuen, fuld af gode ideer og lydhør for mine ideer. 
Hun kan stærkt anbefales”

Linda Damsted

50-års fødselsdag

Mia lavede maden til min søns nonfirmationsfest, og jeg kan fortælle, at utroligt mange af gæsterne gav udtryk for, at maden var fantastisk veltillavet og smagfuld. Dagen efter var der da også kun ganske få rester tilbage (æv!). For mit eget vedkommende var maden blandt det absolut bedste, jeg har fået til sådan en familiefest. De allervarmeste anbefalinger herfra” 😊

Patrick Winther

Nonfirmation

“Det var en fornøjelse at samarbejde med dig. Jeg bliver nødt til at fortælle dig, at vi har modtaget mange mails med tak for sidst. Men alle nævner din mad, som en magisk, eller fantastisk oplevelse”.

Inge Haaning

Bryllupsfest

“Mia lavede menuen til et skønt bryllup, hvor jeg var så heldig at være gæst; lakseroulader, lækker tag selv buffet og den vildeste lækre pandekagelagkage, som jeg har lyst til at spise tit!”

Mette Line Wøldike Kristensen

Bryllupsfest

“Mia laver fantastisk dejlig, spændende mad! Og altid med fokus på velvære og bæredygtighed”

Sanne Nørgaard Larsen

Bryllupsfest

Mange tak for mad nytårs aften, det smagte simpelthen så fantastisk, vi var seriøst allesammen imponerede“.

Ria Lund

Nytårsmenu

“Jeg var så heldig at være til et bryllup for nylig, hvor Mia stod for maden. Samtlige retter var fantastiske og det hele blev rundet af med en overdådig pandekagelagkage. Ud over, at maden var forrygende, er Mia dejlig at arbejde sammen med så alle ønsker og behov bliver efterkommet”

Thomas Rasmussen

Bryllupsfest

“Jeg var så heldig at smage Mias 3- retters menu 👍 😊  Den smagte fantastisk og var super frisk og portionernes str. var helt perfekt 👍 😊
Kunne jeg give 5 stjerner, ville jeg give 6″
Hilsen Tommy

Tommy Petersen

18-års fødselsdag

Vidunderlig, altså virkelig, virkelig god mad. Opfindsomt og meget smukt sat op. En fryd for øjet og for ganen. Jeg anbefaler mad fra Mias Ø af hele mit hjerte (og maven)” 

Vina Hegermann

18-års fødselsdag

Rigtig lækker frisk mad som smagte alle vores gæster til vores barnedåb. Især en lækker cremet skaldyrssuppe med blåmuslinger var vores favorit 😍  Men alle 4 retter smagte super skønt og vi vil bestemt anbefale Mias mad til andre! Skønt at kunne få økologisk og lokal mad samt friland.
Mange stjerner her fra.

Kathrine Andersen

Barnedåb

Super lækker mad. En himmelsk oplevelse. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kim Gottschalk-Hansen

Fødselsdagsfest

“Hun reddede vores store dag. Tusind tak for din ro, dit overskud og den lille ekstra ting. Vi havde rester af lammet, som blev brugt til en fantastisk biksemad.
Vil igen vælge Mias Ø, hvis vi skal have noget økologisk mad, tilberedt af lokale råvarer og… meget lækkert.” 😊

Susanne B. Drachmann

Bryllupsfest

Lækker, velsmagende og indbydende mad“.

Dorthe Damgaard

Begravelse

“Vi har lige fået påskeplatte fra Mias Ø. Vi giver den 5 ud af 5 stjerner”.

Jørgen Jespersen

Påskefrokost