Menuer

 

Mine menuer er baseret på friske, økologiske råvarer i sæson og serveres altid med langtidshævet surdejsbrød og rørt smør. Jeg samarbejder med en række lokale producenter her på Sydfyn, som leverer kød, grønt, æg og mel til Mias Ø.

Skal du holde fest?

Jeg tilbyder buffeter til store selskaber, bryllupper, konfirmationer og julefrokoster. Til mindre fester, frokostarrangementer og receptioner tilbyder jeg desuden tapas, brunch og finger food som jeg tilpasser dit specifikke arrangement.

Vegetar eller veganer?

Jeg sammensætter også meget gerne vegetariske og veganske menuer. Kontakt mig hvis du har specielle ønsker.

 

 

Aspargesmenu

Forret

Nye hvide asparges med blåmuslinger & muslingesauce

Mellemret

Aspargescremesuppe med nye kartofler, bælgærter & brøndkarse

Hovedret

Skindstegt multe med brændte, grønne asparges, radisecrudité & kørvelmousseline

Hertil aspargestærter med fynsk rygeost, langtidshævet surdejsbrød & rørt smør

Dessert

Trifli med stikkelsbærkompot, mascarponecreme & ristede vaniljemandler

Pris inklusiv levering, anretning og præsentation

3 retter: 375 kr./kuvert ved min. 20 kuverter

Tilkøb af dessert: 55 kr./kuvert

NB Kan leveres i maj og juni måned, hvor de fynske asparges er i sæson.

Konfirmationsmenu 2020

Forret

Blinis med cremet fiskemousse, fennikelsalat, kørvel & radiser

Buffet

Langtidsstegt kalv fra Høkildegård med citrus & sommerurter

Teriyakikylling med ingefær, sesam & lime 

Nye kartofler fra Fyens Økologi vendt med smør & salvie

Klassisk caprese med solmodne blommetomater, bøffelmozzarella & frisk basilikum

Sprød salat med fynske asparges, spinat & spæde citrusmarinerede gulerødder

Ægte fynsk rygeost rørt med æbler & friske krydderurter

Hertil langtidshævet surdejsbrød på friskmalet mel fra Økomølleriet & rørt smør

Dessert

Chokolademousse med vaniljeskum, havreknas & masser af fynske jordbær

Natmad

Spicy tomatsuppe med basilikumolie & surdejsbrød

 

NB. Konfirmationerne i år fejres fra juni-september og derfor vil visse råvarer som asparges, jordbær og æbler muligvis blive udskiftet med andre lækre råvarer i sæson afhængigt af hvornår jeres konfirmation ligger.

 

Pris inklusiv levering, anretning og præsentation

Forret & buffet: 375 kr./kuvert ved min. 20 kuverter

Tilkøb af dessert: 55 kr./kuvert

Tilkøb af natmad: 55 kr./kuvert

Sommerbuffet

 

Forret
Kartoffelblinis med tatar af hvid fisk, citrus & krydderurter

Buffet
Langtidsbraiseret lammekølle

Nye saltbagte kartofler med urtesmør 

Græsk bondesalat med solmodne tomater, oliven & gedefeta

Haricots verts med kapersvinaigrette & salte, poppede græskarkerner

Nordisk tzatzikicreme med æble, dild & fuldfed creme fraiche

Hertil langtidshævet surdejsbrød og rørt smør.

Dessert

Blåbærtærte med vaniljecreme, nøddekrokant & råsyltede bær

 

Pris inkl. levering, anretning og præsentation:

Forret & buffet: 375 kr./kuvert ved min. 20 kuverter

Tilkøb af dessert: 55 kr./kuvert

 

Vegetarbuffet

 

Forret
Svampegalette med gedeost & rosmarin

Buffet

Kold ærtesuppe med mynte, ingefær, lime & brus

Små grillede kartoffeltærter med grønne asparges & mozzarella

Frisk pasta med spinatcreme & langtidsbagte tomater

Ristet perlebyg med bagte peberfrugter & mandler

Lune porrer vendt med brunet smør & grønne urter

Olivensalat med syltet citron & timian 

Hertil langtidshævet surdejsbrød & rørt smør

Dessert

Fransk citrontærte med brændt marengs & frisk mynte

Pris inkl. levering, anretning og præsentation:

Forret & buffet: 350 kr./kuvert ved min. 20 kuverter 

Tilkøb af dessert: 55 kr./kuvert

 NB Menuen kan laves 100% plantebaseret

Efterårsbuffet

 

Forret
Cremet svampesuppe med smørristet kantarel, urteolie & jordskokkechips

Buffet

Grillet dyreryg med hvidløg & rosmarin

Blomkålspuré med karamelliserede jordskokker & grønkålschips

Havregalette med rødbede, syltede rødløg & feta

Sprød grønkålssalat med rødbede, råsyltede tranebær & valnøddekerner 

Cruditésalat af rosenkål, æble & mandler

Hertil langtidshævet surdejsbrød & rørt smør

Dessert

Blommetærte med fynske blommer, marcipan, brændte mandler & vaniljeskum

Pris inkl. levering, anretning og præsentation:

Forret & buffet: 395 kr./kuvert ved min. 20 kuverter 

Tilkøb af dessert: 55 kr./kuvert

 

NB Menuen kan leveres fra oktober til januar, hvor der jages rådyr på Fyn.

Brunchbuffet

 

Småretter

Kartoffelblinis med gedeost & timianhonning

Spinatruller med smørristede svampe & mascarponecreme

Grillede kyllingespyd med peberfugt & rødløg

Crudité salat af radiser, gulerod & sukkerærter

Små omeletter med bacon fra Høkildegård

Landtidsbagte tomater & oliven

Saltbagte mandler med røget paprika

Hertil langtidshævet surdejsbrød & smør

 

Det søde

Chiagrød med kokos, frugtkompot & ristede kerner

Pandekager med citroncreme & røde bær

Chokoladetrøfler med pistacienødder & flagesalt

 

Pris inkl. levering, anretning og præsentation:

Brunch: 350 kr./kuvert ved min. 20 kuverter

Tilkøb

Det søde: 95 kr./kuvert

Høkildegård pølser med hjemmelavet sennep 65 kr./kuvert

Gundestrup oste med sødt & sprødt: 65 kr./kuvert

 

Julebuffet

 

Buffet

Fiskemousse med karsemayo, rugbrødschips & syltet citron

Spinatruller med fiskemousse & urtecreme

Hjemmemarinerede sild med kirsebær & rødløg

Italiensk porchetta rullet med svesker & sprød svær på toppen 

Små kartoffeltærter med vinterporrer & gedeost 

Rødbedetatar på saltbagte rødbeder, æbler & honning

Sprøde røde kål med spinat, tranebær & appelsinvinaigrette 

Hertil langtidshævet surdejsbrød, hjemmebagt rugbrød og rørt smør

Dessert

Vaniljeparfait med kirsebærkompot, lynsyltede pærer & karamelliserede mandler

 

Pris inkl. levering, anretning og præsentation:

Buffet: 375 kr./kuvert ved min. 20 kuverter

Tilkøb af dessert: 75 kr./kuvert

 

Nytårsmenu

Forret

Pocheret torsk med æble-rødbedetatar, urtemayo & friterede kapers

Hovedret

Langtidsstegt rådyrkølle fra Langeland med vildt sauce og

Pommes Anna, smørstegte svampe, lune vinterporre, grønkålschips & råsyltede rødløg

Hertil langtidshævet surdejsbrød & rørt smør

Dessert

Mandeltærte med hvid chokolademousse, blåbærcoulis, lime & nøddekrokant

Natmad

Cremet jordskokkesuppe med jordskokkechips, ristede kerner & surdejsflute

 

Pris inkl. levering og anretningstips:

3 retter: 450 kr./kuvert ved min. 10 kuverter

Tilkøb

Hjemmebagt kransekage petit four & økologiske bobler: 125 kr./kuvert

Natmad: 75 kr./kuvert

Vinmenu: 250 kr./kuvert

 

Du kan skrive til mig her