Menuer

 

Mine menuer er baseret på friske, lokale råvarer i sæson og serveres altid med langtidshævet surdejsbrød og rørt smør.

Jeg køber økologisk kød fra fritgående dyr igennem Lise på Høkildegård her på Sydfyn. Mel og kerner til bagværk får jeg igennem Økomølleriet i Ringe og Nordhøj Permakultur og Fyens Økologi leverer lækre økologiske grøntsager, urter, spirer og æg til Mias Ø.

De gode, økologiske oste får jeg igennem Gundestrup Mejeri og hvis man ønsker at bestille drikkevarer igennem mig har jeg en aftale med Økologisk Vinimport i Svendborg og Strynø Frugthave som leverer most og cider af topkvalitet.

Skal du holde fest?

Jeg tilbyder buffeter til store selskaber, bryllupper, konfirmationer og julefrokoster. Til mindre fester, frokostarrangementer og receptioner tilbyder jeg desuden tapas, brunch og finger food som jeg tilpasser dit specifikke arrangement.

Vegetar eller veganer?

Jeg sammensætter også meget gerne vegetariske og veganske menuer. Kontakt mig hvis du har specielle ønsker.

 

 

Forårsmenu

Forret

Pocheret torsk med fennikelsalat, nye radiser, spæd spinat & urteemulsion

Hovedret

Glaseret kalvebryst med ristede bøgehatte, rødbedeterrine,

grillede ramsløg & timiansky

Hertil langtidshævet surdejsbrød & rørt smør

Dessert

Rabarbercheesecake med hvid chokolade, lime & pistaciekerner

  

Pris inklusiv levering, anretning og præsentation

Forret & Hovedret: 350 kr./kuvert ved min. 15 kuverter

Tilkøb af dessert: 55 kr./kuvert

Aspargesmenu

Forret

Nye hvide asparges med blåmuslinger & muslingesauce

Mellemret

Aspargescremesuppe med nye kartofler, bælgærter & brøndkarse

Hovedret

Skindsteg multe med brændte, grønne asparges, radisecrudité & kørvelmousseline

Hertil aspargestærter med fynsk rygeost, langtidshævet surdejsbrød & rørt smør

Dessert

Trifli med stikkelsbærkompot, mascarponecreme & ristede vaniljemandler

  

Pris inklusiv levering, anretning og præsentation

3 retter: 375 kr./kuvert ved min. 15 kuverter

Tilkøb af dessert: 55 kr./kuvert

Konfirmationsmenu 2020

Forret

Blinis med røget fiskemousse, fennikelsalat, kørvel & radiser

Buffet

Langtidsstegt kalv fra Høkildegård med citrus & sommerurter

Teriyakikylling med ingefær, sesam & lime 

Små ristede kartofler fra Fyens Økologi vendt med flagesalt & salvie

Klassisk caprese med solmodne blommetomater, bøffelmozzarella & frisk basilikum

Sprød salat med fynske asparges, spinat & spæde citrusmarinerede gulerødder

Ægte fynsk rygeost rørt med æbler & friske krydderurter

Hertil langtidshævet surdejsbrød på friskmalet mel fra Økomølleriet & rørt smør

Dessert

Chokolademousse med vaniljeskum, havreknas & masser af fynske jordbær

Natmad

Spicy tomatsuppe med basilikumolie & surdejsbrød

 

NB. Konfirmationerne i år fejres fra juni-september og derfor vil visse råvarer som asparges, jordbær og æbler muligvis blive udskiftet med andre lækre råvarer i sæson afhængigt af hvornår jeres konfirmation ligger.

 

Pris inklusiv levering, anretning og præsentation

Forret & buffet: 375 kr./kuvert ved min. 15 kuverter

Tilkøb af dessert: 55 kr./kuvert

Tilkøb af natmad: 55 kr./kuvert

Sommerbuffet

 

Forret
Kartoffelblinis med tatar af hvid fisk, citrus & krydderurter

Buffet
Langtidsbraiseret lammekølle

Nye saltbagte kartofler med urtesmør 

Græsk bondesalat med solmodne tomater, oliven & gedefeta

Haricots verts med kapersvinaigrette & salte, poppede græskarkerner

Nordisk tzatzikicreme med æble, dild & fuldfed creme fraiche

Hertil langtidshævet surdejsbrød og rørt smør.

Dessert

Blåbærtærte med vaniljecreme, nøddekrokant & råsyltede bær

 

Pris inkl. levering, anretning og præsentation:

Forret & buffet: 375 kr./kuvert ved min. 15 kuverter

Tilkøb af dessert: 55 kr./kuvert

 

Vegetarbuffet

 

Forret
Svampegalette med gedeost & rosmarin

Buffet

Kold ærtesuppe med mynte, ingefær, lime & brus

Små grillede kartoffeltærter med grønne asparges & mozzarella

Frisk pasta med spinatcreme & langtidsbagte tomater

Ristet perlebyg med bagte peberfrugter & mandler

Lune porrer vendt med brunet smør & grønne urter

Olivensalat med syltet citron & timian 

Hertil langtidshævet surdejsbrød & rørt smør

Dessert

Fransk citrontærte med brændt marengs & frisk mynte

Pris inkl. levering, anretning og præsentation:

Forret & buffet: 350 kr./kuvert ved min. 15 kuverter 

Tilkøb af dessert: 55 kr./kuvert

 

Brunchbuffet

 

Småretter

Kartoffelblinis med gedeost & timianhonning

Spinatruller med smørristede svampe & mascarponecreme

Grillede kyllingespyd med peberfugt & rødløg

Crudité salat af radiser, gulerod & sukkerærter

Små omeletter med bacon fra Høkildegård

Landtidsbagte tomater & oliven

Saltbagte mandler med røget paprika

Hertil langtidshævet surdejsbrød & smør

 

Det søde

Chiagrød med kokos, frugtkompot & ristede kerner

Pandekager med citroncreme & røde bær

Chokoladetrøfler med pistacienødder & flagesalt

 

Pris inkl. levering, anretning og præsentation:

Brunch: 350 kr./kuvert ved min. 15 kuverter

Tilkøb

Det søde: 95 kr./kuvert

Høkildegård pølser med hjemmelavet sennep 65 kr./kuvert

Gundestrup oste med sødt & sprødt: 65 kr./kuvert

 

Julebuffet

 

Buffet

Fiskemousse med karsemayo, rugbrødschips & syltet citron

Spinatruller med fiskemousse & urtecreme

Hjemmemarinerede sild med kirsebær & rødløg

Italiensk porchetta rullet med svesker & sprød svær på toppen 

Små kartoffeltærter med vinterporrer & gedeost 

Rødbedetatar på saltbagte rødbeder, æbler & honning

Sprøde røde kål med spinat, tranebær & appelsinvinaigrette 

Hertil langtidshævet surdejsbrød, hjemmebagt rugbrød og rørt smør

Dessert

Vaniljeparfait med kirsebærkompot, lynsyltede pærer & karamelliserede mandler

 

Pris inkl. levering, anretning og præsentation:

Buffet: 375 kr./kuvert ved min. 15 kuverter

Tilkøb af dessert: 75 kr./kuvert

 

Nytårsmenu

Forret

Pocheret torsk med æble-rødbedetatar, urtemayo & friterede kapers

Hovedret

Langtidsstegt rådyrkølle fra Langeland med vildt sauce og

Pommes Anna, smørstegte svampe, lune vinterporre, grønkålschips & råsyltede rødløg

Hertil langtidshævet surdejsbrød & rørt smør

Dessert

Mandeltærte med hvid chokolademousse, blåbærcoulis, lime & nøddekrokant

Natmad

Cremet jordskokkesuppe med jordskokkechips, ristede kerner & surdejsflute

 

Pris inkl. levering og anretningstips:

3 retter: 450 kr./kuvert ved min. 15 kuverter

Tilkøb

Hjemmebagt kransekage petit four & økologiske bobler: 125 kr./kuvert

Natmad: 75 kr./kuvert

Vinmenu: 250 kr./kuvert

 

Du kan skrive til mig her