Menuer

Mine buffeter og festmenuer er baseret på friske råvarer i sæson og serveres altid sammen med langtidshævet surdejsbrød. Maden tager udgangspunkt i lokale råvarer fra Fyens Økologi, Økomølleriet, Økologisk Vinimport og Gundestrup Mejeri, som er nogle af de mange lokale producenter jeg samarbejder med her på Fyn. De elsker nemlig også kvalitet og lokal økologi ligesom mig. Mine priser inkluderer altid levering på Fyn, anretning og præsentation af maden.

“Mia lavede en lækker 3-retters menu til vores sølvbryllup. Vi valgte Mia, fordi hun bruger friske, lokale råvarer. Desuden ønskede vi en menu uden ret meget kød. Her var Mia rigtig god til at komme med forslag til lækre, sunde, vegetariske retter. Det var rart, at Mia selv kom ud til os til festen, anrettede maden smukt og præsenterede den for gæsterne. Alt i alt kan vi varmt anbefale både Mias mad og koncept.”
Lis Mikkelsen. Sølvbryllup.

 

Menuer til inspiration

Min mad er skabt af sæsonens friske råvarer fra de lokale producenter på Fyn og altid med et tvist af Mias Ø. Maden anrettes på tallerkener, som family style på fade eller som buffet alt efter jeres ønsker. Menuerne arrangeres smukt og præsenteres altid af kokken. Nedenstående er blot til inspiration og jeg tilrettelægger gerne menuen ud fra jeres personlige ønsker.

Skal du holde et stort arrangement?

Jeg tilbyder store festlige buffeter og festmenuer til store selskaber, bryllupper, konfirmationer og julefrokoster. Til frokostarrangementer og receptioner tilbyder jeg desuden tapas, brunch og finger food som jeg tilpasser dit specifikke arrangement. 

Vegetar eller veganer?

Jeg sammensætter også meget gerne vegetariske og veganske menuer. Kontakt mig hvis du drømmer om en 100% plantebaseret menu.