Menuer
Mine buffeter og festmenuer er baseret på friske råvarer i sæson og serveres altid sammen med langtidshævet surdejsbrød. Maden tager udgangspunkt i lokale råvarer fra Øhave, Fyens Økologi, Økomølleriet, Økologisk Vinimport, Mejnerts Mølle og Gundestrup Mejeri, som er nogle af de mange lokale producenter jeg samarbejder med her på Fyn. De elsker nemlig også kvalitet og lokal økologi ligesom mig. Mine priser inkluderer altid anretning og præsentation af maden.
Menuer til inspiration
Min mad er skabt af sæsonens friske råvarer fra de lokale producenter på Fyn og altid med et tvist af Mias Ø. Maden anrettes på tallerkener, som family style på fade eller som buffet alt efter jeres ønsker. Menuerne arrangeres smukt og præsenteres altid af kokken. Menuerne her på siden er til inspiration og jeg tilrettelægger gerne menuen ud fra jeres personlige ønsker.
Skal du holde et stort arrangement?
Jeg tilbyder store festlige buffeter og festmenuer til store selskaber, bryllupper, konfirmationer og julefrokoster. Til frokostarrangementer og receptioner tilbyder jeg desuden tapas, brunch og finger food som jeg tilpasser dit specifikke arrangement.
Vegetar eller veganer?
Jeg sammensætter også meget gerne vegetariske og veganske menuer. Kontakt mig hvis du drømmer om en 100% plantebaseret menu.