Brunchbuffet

Småretter

Kartoffelblinis med grillet gedeost fra Gundestrup Mejeri & timianhonning.

Spinatruller med smørristede svampe & mascarponecreme.

Marineret skovkylling med ingefær, lime & sort sesam.

Crudité salat af asparges, radiser & sukkerærter med grov sennepsvinaigrette.

Små omeletter med krydderurter & sprødt bacon fra Høkildegård.

Mias bagte blommetomater fra Fyens Økologi med æbleeddike & frisk timian.

Et udvalg af økologiske oliven vendt med bredbladet persille & fetaost.

Saltbagte mandler med røget paprika.

Hertil Mias langtidshævede surdejsbrød på mel fra Økomølleriet.

Det søde

Chiagrød med vanilje, kokos, frugtkompot & havreknas.

Pandekager med citroncreme & røde bær.

Chokoladetrøfler med pistaciekerner & flagesalt.

Pris

Maden er 90-100 % økologisk og prisen er inklusiv kok & præsentation af maden.
450 kr./kuvert ved min. 25 kuverter.

Tilkøb

Det søde: 95 kr./kuvert.
Høkildegård pølser med hjemmelavet sennep 65 kr./kuvert.
Gundestrup oste med sødt & sprødt: 65 kr./kuvert.