Bryllupsmenu

Forret

Lynstegt kammusling med hvide asparges fra Fyens Økologi serveret med mandler & hyldeblomst.
Smørstegt havtaske med sommerfrikassé, nye ærter & cremet bisque.
Hertil surdejsflute & pisket smør.

Buffet

Rosastegt kalvemørbrad fra Høkildegård med svampe, forårsløg & kalvesky.

Pommes Anna med frisk timian & parmesan.

Urtesalat med citrusmarinerede grønne asparges, fersken & friske fynske bær.

Grillet sommerkål fra Fyens Økologi med bælgærter, frisk spinat & syltede gulerødder.

Cremet blomkålspuré med poppede græskarkerner & sommerurter.

Hertil Mias langtidshævede surdejsbrød på friskmalet mel fra Økomølleriet.

Dessert

Variation over fynske jordbær med vanilje panna cotta, granatæblesirup & karamelbrud.

Natmad

Gourmet hotdogs med Høkildegård pølser, hjemmerørt sennep, lynsyltede agurker, karamelliserede løg & surdejsbrød.

Pris

Inklusiv kok & præsentation af maden
Forret+buffet+dessert: 475 kr./kuvert ved min. 40 kuverter
Tilkøb af natmad: 75 kr./kuvert