Bryllupsmenu
Forret
Lynstegt kammusling med hvide asparges fra Fyens Økologi serveret med mandler & hyldeblomst.
Smørstegt havtaske med sommerfrikassé, nye ærter & cremet bisque.
Hertil surdejsflute & pisket smør.
Buffet
Rosastegt kalvemørbrad fra Høkildegård med svampe, forårsløg & kalvesky.
Pommes Anna med frisk timian & parmesan.
Urtesalat med citrusmarinerede grønne asparges, fersken & friske fynske bær.
Grillet sommerkål fra Fyens Økologi med bælgærter, frisk spinat & syltede gulerødder.
Cremet blomkålspuré med poppede græskarkerner & sommerurter.
Hertil Mias langtidshævede surdejsbrød på friskmalet mel fra Økomølleriet.
Dessert
Variation over fynske jordbær med vanilje panna cotta, granatæblesirup & karamelbrud.
Natmad
Gourmet hotdogs med Høkildegård pølser, hjemmerørt sennep, lynsyltede agurker, karamelliserede løg & surdejsbrød.
Pris
Inklusiv kok & præsentation af maden
Forret+buffet+dessert: 550 kr./kuvert ved min. 40 kuverter
Tilkøb af natmad: 75 kr./kuvert
