Julefrokost

 

 

Buffet

 Mias æblesild med portvin, nelliker & rødløg.

Anderillette med frisk timian, råsyltede rødbeder & cornichoner.

Sprøde røde kål fra Fyens Økologi med tranebær, appelsiner & honningristede kerner

Juleporchetta af økologisk frilandsgris med svesker & æbler. 

Rødbedetatar med vinterurter, granatæbleeddike & lokal honning.

Smørbagt galette med grillede svampe, fynske kartofler & gedeost fra Gundestrup Mejeri.

Hertil Mias hjemmebagte rugbrød på mel og kerner fra Økomølleriet.

Dessert

Vaniljeparfait med lun kirsebærkompot, lynsyltede pærer, hvid chokolade & karamelliserede mandler. (Nyfortolkning af den klassiske risalamande)

 

Pris

Inklusiv kok & præsentation af maden
Buffet: 375 kr./kuvert ved min. 20 kuverter
Tilkøb af dessert: 75 kr./kuvert