Julefrokost á la Mias Ø

Leveres alle fredage i november & december til min. 20 personer.

Buffet

 Mias hjemmelavede æblesild med nelliker & hvid portvin.

Smørbagt blinis med cremet torskemousse & urteolie.

Glaseret økogris med ingefær, appelsin & mandler.

Rødbedetatar med vinterurter fra Fyens Økologi, blommeeddike & lokal honning.

Okserillette på økologisk oksekød med anisrødbeder & syltede rødløg.

3 gode oste fra Gundestrup Mejeri med pærekompot & knas.

Hertil friskbagt surdejsflute på mel fra Økomølleriet.

 

Dessert

Saftig kirsebærmazarin med hvid chokolade, pisket mascarponecreme & sprød krokant. 

 

Pris

Inklusiv kok & præsentation af maden
450 kr./kuvert ved min. 20 kuverter

Tilkøb af dessert: 65 kr./kuvert.