Konfirmationsmenu

Kan bestilles i april & maj til min. 30 personer. 

Forret 1

Smørbagt blinis med nye asparges, marinerede rejer, citruscreme, friske ærteskud & urteolie.

eller

Forret 2

Cremet lakserilette på varmrøget laks med hjemmerørt mayo, purløg & rugbrødschips

 

Buffet

Rosastegt kalv fra fritgående kvæg toppet med urte gremolata.

Marineret skovkylling med ingefær, soya, sort sesam & frisk lime. 

Nye ristede kartofler fra Fyens Økologi vendt med bagte tomater, smør & salvie.

Klassisk caprese med solmodne blommetomater, rødløg, mozzarella & frisk basilikum.

Sprød forårssalat med spinat, nye citrusmarinerede gulerødder & hindbærvinaigrette.

Spicy humus med bagte peberfrugter, yoghurt & friske krydderurter.

Hertil langtidshævede surdejsbrød på friskmalet mel fra Økomølleriet.

dessert 1

Hvid chokoladecreme med lime, mynte, mangocoulis & havreknas.

eller

dessert 2

Mørk chokolade brownie med saltkaramel, vaniljecreme & sprød krokant 

Pris

Inklusiv kok & præsentation af maden

Forret & buffet: 495 kr./kuvert ved min. 30 kuverter

Tilkøb af dessert: 65 kr./kuvert