Konfirmationsmenu
Kan bestilles i april & maj til min. 30 personer.
Forret 1
Smørbagt blinis med nye asparges fra Fyens Økologi, marinerede rejer, citruscreme & friske ærteskud.
ELLER
Forret 2
Cremet lakserilette på varmrøget laks med hjemmerørt mayo, purløg, rugbrødschips & urteolie.
Buffet
Rosastegt kalv fra fritgående kvæg toppet med urte gremolata.
Marineret skovkylling med ingefær, soya, sort sesam & frisk lime.
Nye ristede kartofler fra Fyens Økologi vendt med bagte tomater, smør & salvie.
Klassisk caprese med solmodne blommetomater, rødløg, mozzarella & frisk basilikum.
Sprød forårssalat med spinat, nye citrusmarinerede gulerødder & hindbærvinaigrette.
Spicy humus med bagte peberfrugter, yoghurt & friske krydderurter.
Hertil langtidshævede surdejsbrød på friskmalet mel fra Økomølleriet.
dessert 1
Hvid chokoladecreme med lime, mynte, hindbærcoulis & havreknas.
eller
dessert 2
Mørk chokolade brownie med saltkaramel, vaniljecreme & sprød krokant
Pris
Maden er 90-100 % økologisk og prisen er inklusiv kok & præsentation af maden.
Forret & buffet: 495 kr./kuvert ved min. 30 kuverter.
Tilkøb af dessert: 65 kr./kuvert.
