Konfirmationsmenu – sensommer

Pga. Covid-19 er mange konfirmationer flyttet til senere på året og derfor har jeg sammensat denne sensommermenu med sommerkalv, skovkylling & fynske jordbær.

Forret 1

Smørbagt blinis med marinerede rejer, citruscreme, friske ærteskud & urteolie.

eller

Forret 2

Varmrøget lakserilette med friskost, purløg & rugbrødschips

 

Buffet

Rosastegt kalv fra fritgående kvæg toppet med urte gremolata.

Marineret skovkylling med ingefær, soya, sort sesam & frisk lime. 

Nye ristede kartofler fra Fyens Økologi vendt med bagte tomater, smør & salvie.

Klassisk caprese med solmodne blommetomater, rødløg, mozzarella & frisk basilikum.

Sprød forårssalat med spinat, nye citrusmarinerede gulerødder & granatæblevinaigrette.

Spicy fetacreme med bagte peberfrugter, røget paprika & friske krydderurter.

Hertil Mias langtidshævede surdejsbrød på friskmalet mel fra Økomølleriet.

dessert 1

Hvid chokoladecreme med lime, pistaciekerner & masser af friske fynske jordbær.

eller

dessert 2

Mørk chokolade brownie med flydende karamel, vaniljecreme & mandelknas 

Pris

Inklusiv kok & præsentation af maden

Forret & buffet: 395 kr./kuvert ved min. 25 kuverter

Tilkøb af dessert: 65 kr./kuvert