Konfirmationsmenu 2021

Forret 1

Smørbagt blinis med stenbiderrogn, citruscreme, friske ærteskud & urteolie.

eller

Forret 2

Varmrøget lakserilette med friskost, purløg & rugbrødschips 

 

Buffet

Rosastegt okseculotte fra fritgående kvæg.

Teriyakimarineret kylling med ingefær, soya, sesam & frisk lime. 

Små ristede kartofler fra Fyens Økologi vendt med bagte tomater, smør & salvie.

Klassisk caprese med solmodne blommetomater, rødløg, mozzarella & frisk basilikum.

Sprød forårssalat med spinat, nye citrusmarinerede gulerødder & granatæblekerner.

Haydari fetacreme med bagte peberfrugter, røget paprika & friske krydderurter.

Hertil Mias langtidshævede surdejsbrød på friskmalet mel fra Økomølleriet.

dessert 1

Hvid chokoladecreme med lime, hindbærcoulis & pistaciekerner

eller

dessert 2

Mørk chokolade brownie med flydende karamel, vaniljecreme & mandelknas 

Pris

Inklusiv kok & præsentation af maden

Forret & buffet: 395 kr./kuvert ved min. 25 kuverter

Tilkøb af dessert: 65 kr./kuvert