Konfirmationsmenu – sensommer
Pga. Covid-19 er mange konfirmationer flyttet til senere på året og derfor har jeg sammensat denne sensommermenu med sommerkalv, skovkylling & fynske jordbær.
Forret 1
Smørbagt blinis med marinerede rejer, citruscreme, friske ærteskud & urteolie.
eller
Forret 2
Varmrøget lakserilette med friskost, purløg & rugbrødschips
Buffet
Rosastegt kalv fra fritgående kvæg toppet med urte gremolata.
Marineret skovkylling med ingefær, soya, sort sesam & frisk lime.
Nye ristede kartofler fra Fyens Økologi vendt med bagte tomater, smør & salvie.
Klassisk caprese med solmodne blommetomater, rødløg, mozzarella & frisk basilikum.
Sprød forårssalat med spinat, nye citrusmarinerede gulerødder & granatæblevinaigrette.
Spicy fetacreme med bagte peberfrugter, røget paprika & friske krydderurter.
Hertil Mias langtidshævede surdejsbrød på friskmalet mel fra Økomølleriet.
dessert 1
Hvid chokoladecreme med lime, pistaciekerner & masser af friske fynske jordbær.
eller
dessert 2
Mørk chokolade brownie med flydende karamel, vaniljecreme & mandelknas
Pris
Inklusiv kok & præsentation af maden
Forret & buffet: 395 kr./kuvert ved min. 25 kuverter
Tilkøb af dessert: 65 kr./kuvert
