Konfirmationsmenu
Forret 1
Smørbagt blinis med stenbiderrogn, citruscreme, friske ærteskud & urteolie.
eller
Forret 2
Varmrøget lakserilette med friskost, purløg & rugbrødschips
Buffet
Rosastegt okseculotte fra fritgående kvæg.
Teriyakimarineret kylling med ingefær, soya, sesam & frisk lime.
Små ristede kartofler fra Fyens Økologi vendt med bagte tomater, smør & salvie.
Klassisk caprese med solmodne blommetomater, rødløg, mozzarella & frisk basilikum.
Sprød forårssalat med spinat, nye citrusmarinerede gulerødder & granatæblekerner.
Haydari fetacreme med bagte peberfrugter, røget paprika & friske krydderurter.
Hertil Mias langtidshævede surdejsbrød på friskmalet mel fra Økomølleriet.
dessert 1
Hvid chokoladecreme med lime, hindbærcoulis & pistaciekerner
eller
dessert 2
Mørk chokolade brownie med flydende karamel, vaniljecreme & mandelknas
Pris
Inklusiv kok & præsentation af maden
Forret & buffet: 395 kr./kuvert ved min. 25 kuverter
Tilkøb af dessert: 65 kr./kuvert
