Nytårsmenu
Forret
Saltrimmet torsk med æble-rødbedetatar, urtemayo & friterede kapers.
Hovedret
Langtidsstegt rådyrkølle fra Langeland med vildt sauce.
Pommes Anna med rodfrugter fra Fyens Økologi.
Smørstegte svampe & lune vinterporre.
Grønkålschips & råsyltede rødløg.
Hertil Mias langtidshævede surdejsbrød med mel fra Økomølleriet.
Dessert
Mandeltærte med hvid chokolademousse, mangocoulis, lime & karamelbrud.
Natmad
Cremet jordskokkesuppe med jordskokkechips, urteolie & surdejsflute.
Pris
Maden er 90-100 % økologisk og prisen er inklusiv kok & præsentation af maden.
3 retter: 550 kr./kuvert ved min. 20 kuverter.
Tilkøb
Hjemmebagt kransekage petit four & økologiske bobler: 125 kr./kuvert
Natmad: 75 kr./kuvert
