Nytårsmenu

Forret

Pocheret torsk med æble-rødbedetatar, urtemayo & friterede kapers.

Hovedret

Langtidsstegt rådyrkølle fra Langeland med vildt sauce.

Pommes Anna med rodfrugter fra Fyens Økologi.

Smørstegte svampe & lune vinterporre.

Grønkålschips & råsyltede rødløg.

Hertil Mias langtidshævede surdejsbrød med mel fra Økomølleriet.

Dessert

Mandeltærte med hvid chokolademousse, mangocoulis, lime & karamelbrud.

Natmad

Cremet jordskokkesuppe med jordskokkechips, urteolie & surdejsflute.

Pris

Inklusiv kok og præsentation af maden
3 retter: 450 kr./kuvert ved min. 25 kuverter

Tilkøb

Hjemmebagt kransekage petit four & økologiske bobler: 125 kr./kuvert
Natmad: 75 kr./kuvert
Vinmenu: 250 kr./kuvert