Vegetarmenu

Forret

Svampegalette med frisk spinat, grillet gedeost & rosmarin.

buffet

Kold ærtesuppe med mynte, ingefær, lime & brus.

Små grillede kartoffeltærter med grønne asparges & Emmentaler.

Frisk pasta med spinatcreme & langtidsbagte tomater.

Ristet perlebyg med bagte peberfrugter, tomatvinaigrette & mandler.

Lune porrer fra Fyens Økologi vendt med brunet smør & grønne urter.

Olivensalat med syltet citron & timian. 

Hertil Mias langtidshævede surdejsbrød med mel fra Økomølleriet.

dessert

Fransk citrontærte med brændt marengs, vaniljeis & frisk mynte.

Pris

Inklusiv kok & præsentation af maden

Forret & buffet: 375 kr./kuvert ved min. 25 kuverter 

Tilkøb af dessert: 65 kr./kuvert

 

 NB! Menuen kan laves 100% plantebaseret