Vegetarmenu
Forret
Svampegalette med frisk spinat, grillet gedeost & rosmarin.
buffet
Kold ærtesuppe med mynte, ingefær, lime & brus.
Små grillede kartoffeltærter med grønne asparges & Emmentaler.
Frisk pasta med spinatcreme & langtidsbagte tomater.
Ristet perlebyg med bagte peberfrugter, tomatvinaigrette & mandler.
Lune porrer fra Fyens Økologi vendt med brunet smør & grønne urter.
Olivensalat med syltet citron & timian.
Hertil Mias langtidshævede surdejsbrød med mel fra Økomølleriet.
dessert
Fransk citrontærte med brændt marengs, vaniljeis & frisk mynte.
Pris
Inklusiv kok & præsentation af maden
Forret & buffet: 375 kr./kuvert ved min. 25 kuverter
Tilkøb af dessert: 65 kr./kuvert
NB! Menuen kan laves 100% plantebaseret
