Vegetarmenu
Forret
Svampegalette med frisk spinat, grillet gedeost & rosmarin.
buffet
Kold ærtesuppe med mynte, ingefær, lime & brus.
Små grillede kartoffeltærter med grønne asparges & Havgus.
Frisk pasta med spinatcreme & langtidsbagte tomater.
Ristet perlebyg med bagte peberfrugter, tomatvinaigrette & mandler.
Lune porrer fra Fyens Økologi vendt med brunet smør & grønne urter.
Olivensalat med syltet citron & timian.
Hertil Mias langtidshævede surdejsbrød med mel fra Økomølleriet.
dessert
Fransk citrontærte med brændt marengs, vaniljeis & frisk mynte.
Pris
Maden er 90-100 % økologisk og prisen er inklusiv kok & præsentation af maden.
Forret & buffet: 475 kr./kuvert ved min. 25 kuverter.
Tilkøb af dessert: 65 kr./kuvert.
NB! Menuen kan laves 100% plantebaseret
