Påskeplatte – vegetar: 2. april

DKK 295,00

Ægte fynsk rygeostecreme fra Gundestrup Mejeri med syltede kartofler, radiser & vinterkarse.

Æggesalat med urtemayo, rødløg & friterede kapers.

Spinattærte med smørstegte svampe & gedeost.

Saltbagt selleri med tykmælkscreme, syltet fennikel & dild.

Hertil Mias hjemmebagte rugbrød med mel fra Økomølleriet.

Beskrivelse

Praktisk:

Bestil i shoppen og afhent Langfredag den 2. april mellem 11 og 12. Maden er portionsanrettet og afhentes uden for Egense Forsamlingshus på Skovsbovej 338, 5700 Svendborg.

Lokalt samarbejde:

Når du bestiller min økologiske påskeplatte støtter du samtidig lokale producenter her på Fyn.

Æg og grøntsager leveres kyndigt af Fyens Økologi i Krarup.

Mel og kerner er fra Økomølleriet i Ringe.

Ostene handles igennem Gundestrup Mejeri i Gundestrup.

Æblemosten er udviklet af Strynø Frugthave på Strynø.

Den spanske olivenolie leveres personligt af Økologisk Vinimport i Svendborg.

De økologiske krydderier er fra Mandala Organic i Agedrup.

Den miljøvenlige emballage du henter maden i er fra fynske Plant2plast i Haarby.