Valentins tapas med fisk: 14. februar

DKK 325,00

6 slags tapas inkl. friskbagt surdejsbrød:

Marinerede rejer med melon & lime.

Laksemousse med æbler & urter.

Blinis med bagte tomater & mozzarella.

Mias spicy fetacreme med peberfrugter & røget paprika.

Blandede oliven med citron, rosmarin & salvie.

Bagte figener med blå ost i butterdej.

Hertil Mias langtidshævede surdejsbrød.

Beskrivelse

Praktisk:

Bestil i shoppen og afhent den 14. februar mellem 15 og 16. Maden er portionsanrettet og afhentes uden for Egense Forsamlingshus på Skovsbovej 338, 5700 Svendborg.

Lokalt samarbejde:

Når du bestiller min økologiske Valentines menu støtter du samtidig lokale producenter her på Fyn.

Æg og grøntsager leveres kyndigt af Fyens Økologi i Krarup.

Mel og kerner er fra Økomølleriet i Ringe.

Ostene handles igennem Gundestrup Mejeri i Gundestrup.

Den spanske Cava og olivenolien leveres personligt af Økologisk Vinimport i Svendborg.

De økologiske krydderier er fra Mandala Organic i Agedrup.

Den miljøvenlige emballage du henter maden i er fra fynske Plant2plast i Haarby.